Video: How to Crochet the Knit Stitch (Waistcoat Stitch)

Video: How to Crochet the Knit Stitch (Waistcoat Stitch) – özlem saraç

Video: How to Crochet the Knit Stitch (Waistcoat Stitch)

Leer hoe u de gebreide steek met succes haakt in deze stapsgewijze videozelfstudie. De gebreide steek (oftewel het gilet of de middelste enkele haaksteek) kan in het begin lastig zijn, maar als je de paar specifieke tips uit deze video probeert, weet je hoe je haken er in een mum van tijd uit kunt laten zien als breien!


Leer hoe u de gebreide steek met succes haakt in deze stapsgewijze videozelfstudie. De gebreide steek (oftewel het gilet of de middelste enkele haaksteek) kan in het begin lastig zijn, maar als je de paar specifieke tips uit deze video probeert, weet je hoe je haken er in een mum van tijd uit kunt laten zien als breien!